About Us

Световен лидер

AIG е водеща световна организация в областта на общото застраховане, предоставяща застраховки имущество и злополука на повече от 70 милиона клиенти по цял свят. С една от най-широките за сектора гами от продукти и услуги, задълбочен експертен опит в ликвидацията на щети и отлична финансова стабилност, AIG дава възможност както на корпоративните, така и на индивидуалните си клиенти да управляват риска с увереност.

Какво осигуряваме

В AIG приемаме предизвикателствата и целите на нашите клиенти. Независимо от това дали става въпрос за основна нужда като застраховането на първи дом или за осигуряването на сложно застрахователно покритие срещу риск от замърсяване на околната среда, наш приоритет е да осигурим на клиентите си увереността, от която се нуждаят, за да преуспеят. Зад всяка сключена полица стои нашето обещание да доставим това, което е най-важно за тях. Някои от нашите изключителни предимства са:

Талантливи застрахователни експерти от световна величина с умението да оценяват уязвимите страни и да застраховат и най-сложните рискове – чрез местно присъствие, което ни позволява да отговорим бързо, когато настъпят непредвидени събития. 

Непрекъснато разработване и развитие на иновативни за индустрията продукти и услуги, съчетано със способността да създаваме индивидуални решения, когато съществуващите предложения не могат да посрещнат потребностите на клиента. 

Непоколебим ангажимент да предоставим превъзходно обслужване и подкрепа на нашите клиенти.

С нашите преимущества и отдаденост ние даваме възможност на нашите клиенти уверено да преследват целите си.

Нашата марка

Марката AIG утвърждава важността на нашите корени като една от водещите световни застрахователни организации. Нашето име и идентичност предават посланието за непрекъснатия ни ангажимент да печелим доверие чрез иновации. Ние оставаме фокусирани върху създаването на нови продукти и управлението на риска и мащаба с помощта на нашето познание, придобито вследствие на широкото ни географско присъствие, което посреща нуждите на нашите клиенти в почти всеки район на света. AIG прави премерени стъпки към осигуряването на силно, независимо бъдеще. В същността си промените, които правим, представляват подновяване и засилване на нашия ангажимент към индустрията и на нашата отдаденост на удовлетворението на нашите клиенти.