Skip Navigation
 

Световен лидер

Ей Ай Джи е водеща световна компания за застраховки  имущество и злополука и общозастрахователна организация, обслужваща повече от 70 милиона клиента по целия свят. С една от най-широките за сектора гами от продукти и услуги, широка искова експертност и отлична финансова стабилност, Ей Ай Джи дава възможност както на корпоративните, така  и на индивидуалните си застрахователни клиенти да управляват риска с увереност.

Какво осигуряваме

В Ей Ай Джи поемаме предизвикателствата и целите на нашите клиенти. Независимо от това дали необходимостта е толкова фундаментална като застраховането на първи дом, или толкова сложна като осигуряването на покритие за околната среда, наш приоритет е да осигурим на клиентите си увереността, от която се нуждаят, за да просперират. Зад всяка полица, която пишем стои нашата отдаденост да доставим това, което е най-важно за тях. Сред нашите уникални сили са:

  • Финансова сила, подчертана от факта, че плащахме по средно $75 милиона по претенции по целия свят всеки бизнес ден през 2009 год. 
  • Таланти от световна класа с вещината да оценяват уязвимостта и застраховат най-сложните рискове  – чрез местно присъствие, което ни позволява да отговаряме бързо, когато настъпят непредвидени събития. 
  • Непрекъснато развиване на нови и водещи продукти и услуги, наред със способността да създаваме индивидуални решения, когато наличните предложения не могат да посрещнат потребностите на клиента. 
  • Непоколебима отдаденост на превъзходно обслужване и подкрепа за нашите клиенти.

С дълбоки ресурси и отдаденост даваме възможност на нашите клиенти да преследват целите си уверено.

Нашата марка

Марката Ей Ай Джи утвърждава важността на нашите корени като една от водещите световни застрахователни организации. Нашето име и идентичност внушават непрекъснатия ни ангажимент към печеленето на доверие чрез иновации. Оставаме фокусирани върху създаването на нови продукти и управлението на риска и мащаба на основата на познание  от широк географски обхват, посрещащ нуждите на нашите клиенти в действително всеки район на света. Ей Ай Джи прави премерени стъпки към осигуряването на силно, независимо бъдеще. В същността си промените, които правим представляват обновление и подсилване на нашата отговорност към индустрията и отдаденост на клиентското обслужване.

AIG’s Strategy: Our Global Footprint

A simplified organization that positions us to achieve our global strategy.