Skip Navigation

„Да изчистим България заедно“ с AIG и обратна връзка от кампанията „Готови за училище“

16.09.2019
Topic Featured News

default image

На 14 септември група служители на Експертния център на AIG заедно със семействата си се присъединиха към най-голямата гражданска инициатива в света – Световния ден на почистването 2019. Те се включиха в активностите по поддържането и съхраняването на природните дадености в Парк Витоша и допринесоха „Златните мостове“ да станат още по-приветливо място за посещение, и не на последно място дадоха добър пример за подражание.

Това, което даде истинска удовлетвореност на участниците в инициативата, беше възможността да видят децата развълнувани и вдъхновени от „Ловът на боклуци“. Екипът на Експертния център на AIG ще продължи да следва ангажимента си за опазване и облагородяване на околната среда и насърчава всички да участват в подобни инициативи.

През август центърът подкрепи и деца в неравностойно положение с дарителската кампания на Фондация Каритас за събиране на училищни пособия и дрехи. Децата са били изключително щастливи от получените пособия, се казва в благодарствено писмо от фондацията, изпратено специално до служителите на AIG.