Skip Navigation

Експертният център на AIG в топ 10 на най-добрите работодатели в България

21.05.2020
Topic Featured News

career-show-index-tile-144

Експертният център на глобалния застрахователен лидер АIG е в топ 10 на най-добрите работодатели в България. Това стана ясно от публикуваната класация на водещия кариерен индекс в страната ни Career Show Index, който включва 50 компании. Индексът се формира на база на отличията на работодателите от различни бизнес награди през последните три години, сред тях: Career Show Awards 2019, Работодател на годината на Кариера в България 2018, сертификатите на Тоp Employer Institute, Наградите на Българска асоциация за управление на хора 2019, FORBES Business Awards 2020 и др.

„Горди сме с тази изключително висока оценка за усилията, знанията и експертизата на целия ни екип. Постижението ни показва, че стратегическата посока на развитие е правилна и ни амбицира да дадем заявка за постигането на още по-големи цели.“, каза Теодор Атанасов, управител на Центъра.

Експертният център на AIG в София e единственият представител на застрахователния сектор и третият на аутсорсинг индустрията в челната десетка на класацията. Центърът беше отличен за най-добър работодател в аутсорсинг сектора от Career Show Awards за миналата година.